Vedette Servicecenter in Aalsmeer

In de eerdere Vedette Post hebben wij het reeds gemeld, de samenwerking met Jachthaven Persoon als het gaat om service en onderhoud. Luuk Persoon, voor veel Vedette eigenaren reeds een zeer bekend gezicht, is jarenlang bij Vedette Jachtbouw werkzaam geweest in de werkplaats. Hij is zeer bekend met de technische en mechanische inrichting van de Vedette schepen. Met zijn eigen bus rijdt hij naar de Vedette schepen en zal hij op locatie onderhoud uitvoeren en reparaties verrichten.Vedette Jachtbouw heeft een samenwerking opgestart met Jachthaven Persoon als het gaat om service en onderhoud.Luuk Persoon, voor veel Vedette eigenaren reeds een zeer bekend gezicht, is jarenlang bij Vedette Jachtbouw werkzaam geweest in de werkplaats. Hij is zeer bekend met de technische en mechanische inrichting van de Vedette schepen. Met zijn eigen bus rijdt hij naar de Vedette schepen en zal hij op locatie onderhoud uitvoeren en reparaties verrichten.