2E EDITIE VAN DE VEDETTE BOTENSHOW

In verband met een technisch probleem zijn eerdere aanmeldingen via het formulier niet ontvangen. Wij vragen u opnieuw aan te melden.

Vedette Jachtbouw zet haar deuren open op 3 en 4 september

2022 is een jubileumjaar voor Vedette Jachtbouw, de werf bestaat 20 jaar. Deze mijlpaal wil Vedette natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en worden er twee evenementen georganiseerd.

Op 27 augustus wordt de ‘Vedette Vaardersdag’ gehouden. Op deze zaterdag verzamelen diverse Vedette schepen zich in Aalsmeer. Na het welkom met koffie en gebak wordt er gezamenlijk over de Ringvaart van de Haarlemmermeer naar de Braassermeer gevaren. De diverse modellen bij elkaar zal een mooi, kleurrijk gezicht zijn. De dag eindigt op de eilanden “De Hemmen” met een barbecue en een drankje. Een aantal van deze Vedette schepen zal vervolgens doorvaren naar de werf. Deze schepen zullen te bezichtigen zijn op 3 en 4 september op de 2e editie van de Vedette Botenshow.

De reacties van de diverse bezoekers van de eerste Vedette Botenshow in 2020 waren zeer positief.

“Geweldig, dat moeten jullie elk jaar doen!”.

In dit feestjaar kan de Vedette Botenshow daarom niet ontbreken.

 

Wat kunt u van de Vedette Botenshow verwachten?

Diverse Vedette eigenaren hebben toegestemd om hun schip open te stellen voor bezoekers. Aan de kade ligt het ook het nieuwste model van Vedette Jachtbouw, de Vedette 11.30 salon Comfort Line, dit schip is zeker het bezoeken waard! Ook de recent opgeleverde Vedette Navigator 35, een Vedette 10.30 Cabin en diverse Vedette cabin Comfort Line schepen zijn te bezichtigen. In alle rust kunnen deze diverse Vedette modellen bezocht worden.

Bij elke schip staan Vedette medewerkers klaar om uitleg te geven. In de hal liggen enkele schepen in hun afbouwfase. Diverse bedrijven en toeleveranciers presenteren zich op de Vedette Botenshow. Een kleine greep uit de deelnemende bedrijven: NPS (Nanni motoren), Raymarine, Zeilmakerij Aalsmeer, Vetus. Een uitgelezen kans om u persoonlijk te laten informeren door de Vedette medewerkers en door de diverse bedrijven. De catering verzorgt door het Van der Valk-concern.

 

Inschrijven!

Om alle geïnteresseerden de kans te geven de schepen te bezichtigen heeft Vedette Jachtbouw gezorgd voor een spreiding van het aantal bezoekers op beide dagen. Er kan worden ingeschreven voor de ochtenden (09:00 – 12:00) en de middagen (13:00 – 17:00).

Mocht u de Vedette Botenshow willen bezoeken, dan kunt u zich via deze uitnodiging aanmelden en het dagdeel van uw keuze vermelden. De entrée van botenshow is gratis.

Onder de bezoekers wordt een overnachting in een Dobberhuisje in de Nieuwkoopse plassen verloot, een unieke belevenis midden in het prachtige natuurgebied van Nieuwkoop.

Botenshow aanmelden:

datum

tijdslot

14 + 11 =

NL DE