Nieuw kantoor voor Vedette Jachtbouw

De bouw van het nieuwe kantoor van Vedette Jachtbouw vordert gestaag. De prominente raampartijen zijn geplaatst en de contouren van de binnenruimte zijn zichtbaar. Het gedeelte waar het oude kantoor was gesitueerd, wordt bij de werkplaats getrokken. Dit is noodzakelijk voor het creëren van extra werkruimte en voor opslag. Ruimte die echt hard nodig is in de werkplaats.

Het kantoor wordt “zwevend” aan het huidige pand gebouwd. De nieuwe ruimte gaat meer plaats bieden aan het bedrijfsbureau, de commercie en engineering. Aan de voorzijde van het nieuwe kantoor komt een ruime spreekkamer die uitzicht heeft over de schepen in aanbouw in de werkplaats én aan de kade.

Het streven is om in mei de aanbouw gereed te hebben, waarna er een feestelijke opening zal zijn.