Nieuw kantoor voor Vedette Jachtbouw

Deze maand zijn de palen geslagen voor de aanbouw van het nieuwe kantoor van Vedette Jachtbouw. Het huidige kantoor is te klein geworden en ook de werkplaats kan wel extra ruimte gebruiken. Het totale oppervlak van het huidige kantoorgedeelte wordt bij de werkplaats getrokken. Dit is noodzakelijk voor het creëren van extra werkruimte en voor opslag. Ruimte die echt hard nodig is in de werkplaats.

Het kantoor wordt “zwevend” aan het huidige pand gebouwd. De nieuwe ruimte gaat meer plaats bieden aan het bedrijfsbureau, de commercie en engineering. Aan de voorzijde van het nieuwe kantoor komt een ruime spreekkamer die uitzicht heeft over de schepen in aanbouw in de werkplaats én aan de kade.

Het streven is om in mei de aanbouw gereed te hebben, waarna er een feestelijke opening zal zijn.

NL DE