NIEUW: VEDETTE 37 SALON COMFORT LINE

De Vedette salon Comfort Line is een vrij nieuw model bij Vedette Jachtbouw. Als eerste in deze nieuwe lijn is begin vorig jaar de Vedette 11.30 salon Comfort Line opgeleverd (in de nieuwe benaming de Vedetate 39 salon Comfort Line). Dit schip heeft haar ligplaats in Wemeldinge gevonden en trekt veel bekijks, ook van vakbladen. Recentelijk heeft Vedette Jachtbouw nu ook de Vedette 37 salon Comfort Line opgeleverd en aan haar eigenaren overgedragen. Een fraai schip waar de eigenaar met oog voor detail op alle aspecten van het schip heeft meegedacht. Vanuit zijn initiatief is een alternatieve schroef geplaatst, de Autoprop, waarmee betere rendementen en brandstofverbruik kunnen worden behaald. De testfase is nog in volle gang!

Het schip heeft aan stuurboordzijde een ruime gastenhut met twee losse bedden en comfortabele matrassen. De ruime toiletgelegenheid met separate douche is tegenover de gastenhut gesitueerd. Voorin het schip is de ruime eigenaarshut. In de salon is aan stuurboordzijde de tweepersoons stuurbank geplaatst. Erachter bevindt zich het kombuis met gasoven, koelkast en voldoende laden/opbergruimte. Tegenover de keuken staat de luxe gestoffeerde loungebank met klaptafel en hocker. De Infinity vloerbedekking van Vyva Fabrics is smaakvol afgestemd bij het houtwerk en de stoffering. Het eiken interieur is mat afgelakt en geeft met de blauwe stoffering. In de salon is ook de toegang tot de “kelder” gerealiseerd, wat niet alleen techniek herbergt maar ook zorgt voor extra opbergmogelijkheden.

De ramen en poorten zijn voorzien van raamdecoratie. De frontramen in de salon zijn van dubbel glas, het midden raam is klappend (handmatig of elektrisch te openen). De zijramen zijn open te schuiven en van enkel glas. In het dak is een elektrisch schuifdak geplaatst, voorzien van hor en screen. In de houten toegangspui met drie deuren is de raamdecoratie (jaloezieën) tussen het dubbel glas geplaatst.
Het comfort op dit schip is uitmuntend, waardoor het vaarseizoen flink verlengd kan worden. De waterverwarming van het merk Kabola zorgt voor een aangenaam klimaat aan boord. Een radiator in de toiletruimte en convectoren (verwerkt in het interieur) geven de gewenste warmte af, afhankelijk van de weersomstandigheden. Het schip is zeer geschikt voor de Nederlandse en Europese wateren.

bekijk de VEDETTE 37 SALON COMFORT LINE

ijsvogel