NIEUW: VEDETTE PREMIUM LINE

Vedette Jachtbouw is een leerbedrijf, waar veel jonge mensen vanuit hun stage uiteindelijk hun plek hebben gevonden in het Vedette team. Na (veelal) een MBO te hebben afgerond, wordt er uiteindelijk afgestudeerd op HBO niveau (o.a. werktuigbouwkunde). Vanuit een afstudeeropdracht is in samenwerking met Marin de Premium Line ontwikkeld, een prachtig gelijnd schip die als soft top en hard top uitgevoerd kan worden.

Deze totaal nieuwe lijn binnen Vedette Jachtbouw kenmerkt zich door een compleet vernieuwd achterschip; Een zogenaamde “kofferbak” waarin een bijboot, sup of fietsen hun plaats kunnen krijgen is heel bepalend geworden voor het uiterlijk van het schip. De schuine voorsteven heeft een negatief boeisel gekregen, waarop de fraai vormgegeven reling wordt geplaatst. Dit geeft het schip een stoer, eigentijds uiterlijk.

Medio september ’24 wordt gestart met de bouw van de eerste soft top uitvoering.